Riziká nesprávneho diétovania

8. februára 2022
diet-g295e9b4cf_1920-1280x853.jpg

Lámete is hlavu nad tým, prečo sa vám nedarí schudnúť, aj keď už skoro nič nejete? Máte pocit, že už priberáte aj zo vzduchu? Máte žalúdočné ťažkosti, zlú pleť a trpíte únavou, aj keď sa snažíte stravovať zdravo? Môžu za to všteky tie diéty!

Nesprávnou diétou si môžete poškodiť niektorý zo svojich metabolických procesov, nechtiac privodiť iný zdravotný problém, v závere neschudnúť a ďalšie a ďalšie chudnutie pôjde stále ťažšie a ťažšie.

Chudnutie nemá spočívať v diéte, v náhrade jedla ani v hladovaní. Správne a zdravé stravovanie je základ. Zdravie, či chudnutie je dôsledkom správnej nutričnej starostlivosti o svoje telo. Potrebujete sa naučiť správne jesť. Tak ako správne tankujete do svojho auta. Tak ako dáte svojmu psíkovi to najlepšie jedlo. Nejde o to schudnúť či pribrať za každú cenu. Ide o to poskytnúť telu dostatočné množstvo nutrične dôležitých látok, aby dokázalo plnohodnotne fungovať a udržalo si optimálnu váhu.

Pamätajte, jedlo môže byť liekom, ale aj jedom.

Zvoľte poctivý prístup a budúcnosť sa vám odvďačí.

Je správne obrátiť sa na skutočných odborníkov. Na takých, za ktorých hovoria stovky pozitívnych referencií. Je to najrýchlejší a najefektívnejší spôsob. Jediná cesta k zdraviu a súčasne k štíhlej línii, je správne nastavená, vyvážená zdravá strava. Iná cesta neexistuje. 

Spoluprácou s odborníkom na výživu si ušetríte kopec peňazí vyhodených za všetko, čo sme tu spomenuli. Ušetríte čas – bude koniec pokusom a omylom. Ušetríte si aj ten čas, ktorý by ste v budúcnosti strávili riešením následkov nesprávneho stravovania. A verte, že tí lekári, zákroky a lieky stoja omnoho viac ako vedomosti, ktoré teraz môžete spoluprácou získať.




Sme špecializovaná klinika zaoberajúca sa mentoringom v oblasti zdravia a zdravej výživy. Našim klientom pomáhame nielen efektívne schudnúť, no najmä cítiť sa fit.



KONTAKT


KDE NÁS NÁJDETE?

Hroznová 3/A,
83101 Bratislava