Postavte seba na prvé miesto

8. februára 2022
sport_clanok_obr.jpg

Váš životný štýl a spôsob stravovania sa nutne odzrkadľuje na vašom vzhľade aj na vašom zdraví. A práve zdravie je to najcennejšie, čo máte, preto by ste starostlivosť o svoje telo nemali podceňovať a odsúvať na druhú koľaj.  

Keď potrebujete pomôcť s právnymi vecami, oslovíte právnika.
Keď potrebujete pomôcť s účtovníctvom, oslovíte účtovníčku.
Ak potrebujete opraviť auto, nájdete si skvelého automechanika.
Ak potrebujete pomôcť vášmu psíkovi, nájdete si toho najlepšieho veterinára na svete.

Prečo potom, keď cítite, že potrebujete niečo zmeniť na svojom životnom štýle a v stravovaní, nevyhľadáte odborníka, ale pýtate si tipy od kolegyne alebo hľadáte infromácie na internete? 

Namiesto toho, aby ste si našli výživového mentora, ktorý vás raz a navždy naučí, ako správne jesť, skúšate pochybné diéty a riadite sa vygooglenými radami, ktoré sú často celkom protichodné.

Keď sa zo skratky vykľuje okľuka 

Ak hľadáte firmu, ktorá za vás navarí, nič sa tým nenaučíte. Keď  potom zistíte, že je to už pre vašu peňaženku náročné, alebo si pomyslíte, že ste už v cieli, prestanete tie krabičky kupovať. Výsledkom vždy bolo, je a bude, že sa čoskoro dostanete opäť na začiatok.

Vyskúšali ste už život bez sacharidov, bez tukov, bez jedla, bez všetkého, podporili ste to kávou či džúsom na chudnutie, keto vychytávkou? No nič z toho nepomohlo? 

V ešte komplikovanejšom metabolickom stave sa aj tak stále zdráhate obrátiť na odborníkov, pretože ste sklamaní a obávate sa, že ten ďalší zaručený spôsob budú opäť len vyhodené peniaze? 

Rovnako ako pri všetkom, aj pri odbornom výživovom poradenstve platí, že kvalita má svoju cenu. Nielen pokiaľ ide o peniaze, ale aj pokiaľ ide o čas, odhodlanie a sústredenie, ktoré do svojho úsilia investujete. 

Nevkaldajte viac svoje nádeje do náhodných a pochybných informácií, ani do pseudoodborníkov, ktorí ponúkajú zázraky na počkanie a nemožné do troch dní.

 




Sme špecializovaná klinika zaoberajúca sa mentoringom v oblasti zdravia a zdravej výživy. Našim klientom pomáhame nielen efektívne schudnúť, no najmä cítiť sa fit.



KONTAKT


KDE NÁS NÁJDETE?

Hroznová 3/A,
83101 Bratislava