Neviete otehotnieť? Skúste zmeniť jedálniček

25. novembra 2019
plodnost-1280x860.jpg

Osem. Už ich je osem, o ktorých viem. Hovorím o mojich klientkách, ktoré v tomto roku otehotneli po tom, čo sa naučili správne stravovať. Niektoré chceli, niektoré nechceli a niektorým sa to podarilo cez HAK a niektoré už boli s dieťaťom rozlúčené, pretože mali pečiatku „neplodná“.

Prečo si myslím, že sa to toto udialo? Ich telá konečne dostali tú správnu výživu.

Ak máte neúrodnú a nevyživenú pôdu, čo vám v nej vyrastie? Kvietok, či rastlinka chradne, prežíva len tak tak a zrejme zoschne. Úroda na nej nebude taká, ako keby bola pôda vyživená. Napriek tomu rastlinka rastie.

A naše telo je múdrejšie ako pôda, v ktorej pestujeme našu potravu. Nedovolí nevyživenému telu otehotnieť. Nedovolí budúcemu životu začať svoju cestu v takomto tele.

Telo je dokonalé. Vypína to nedôležité pre to dôležité. Tehotenstvo, plodnosť je pre neho nedôležité. Aj keď pre ženu to môže byť to najdôležitejšie v živote. Dôležité je však udržať pri živote telo ženy.  A preto aj potraty = ak telo nezvláda vyživovať oba organizmy, opustí pre neho ten nedôležitejší prvok a to je dieťa.

Pôdu prihnojíte, v najlepšom prípade prírodným kompostom, v najhoršom prípade umelým hnojivom. No kto by to chcel jesť? Často krát hľadáme farmy, hľadáme bio potraviny aby sme sa v strave vyhli týmto pesticídom.

Prečo toto neurobíme aj so svojím telom, ak sa nám nedarí otehotnieť? Ideme do centier, kde nás „preliečia“ umelými hormónmi, nasilu donútia naše telo otehotnieť a stojí to poviem vám niekoľko tisíc eur. A potom, ak existuje spôsob, ktorý je mnohokrát lacnejší a prirodzenejší, tak je pre nás nezaujímavý. Áno, šípite správne, hovorím o strave. Hovorím o investícii do seba, do svojho zdravia, do svojej schopnosti a vedomosti o výžive, do svojej plodnosti a dokonca do celého života svojho dieťaťa, pretože ak sa my naučíme správne stravovať, s najväčšou pravdepodobnosťou to prirodzene naučíme aj svoje deti.

Priznám sa, pokúšala som sa niekoľko krát kontaktovať reprodukčné centrá a potom som to pochopila. Rozprávala som sa s mojou klientkou, ktorá také centrá navštevovala, keď chcela otehotnieť, vysvetlila mi, čo všetko to obnáša a čo to stojí. A vtedy mi svitlo, že ja my sme vlastne v tomto biznise škodný. Na čo by nás centrum pustilo medzi budúce tehulky, keď my by sme vlastne mohli vyriešiť celkom rýchlo a celkom lacno ich problém? No nepustia.

A preto sa k vám ženy prihováram touto cestou. Nedarí sa vám otehotnieť? Lekári nevedia prísť na to prečo a nevidia fyziologický dôvod, no napriek tomu sa vám nedarí? Neprijíma vaše telo ani umelé otehotnenie? Nemáte ovuláciu?

Napíšte nám, je dosť možné, že to do pár mesiacov vyriešime za 20tinu ceny čo by vás to stálo v reprodukčnom centre – ušetríte nielen kopec peňazí, ale možno aj kopec času, nervov či frustrácie.

A čo sa vám môže prinajhoršom stať? Budete vitálnejšie, plné energie, chudšie, zdravšie. Toto vám garantovať vieme.




Sme špecializovaná klinika zaoberajúca sa mentoringom v oblasti zdravia a zdravej výživy. Našim klientom pomáhame nielen efektívne schudnúť, no najmä cítiť sa fit.



KONTAKT


KDE NÁS NÁJDETE?

Hroznová 3/A,
83101 Bratislava